Izbacila majku iz stana: Prigovarala joj zbog alkohola!


26.07.2022 17:41


Ana Nikolić ponovo navodno sve češće konzumira alkohol, a sada je navodno u pripitom stanju ušla u raspravu s majkom Miljanom, koju je posle verbalnog okršaja izbacila iz stana! Kako Republika.rs saznaje, Ani je majka tokom posete skrenula pažnju na to da je počela i preko dana da se opija i da svi komentarišu da je porok uzeo maha.Ovo je iznerviralo pevačicu pa je rekla mami da ide kući ako planira da joj prigovara.

- Ana je majku pozvala na ručak, kao i svake nedelje, a do rasprave je došlo kada je otvorila šampanjac. Ana je i majku terala da nazdravi i pije, pa je Miljana tad iskoristila priliku da joj ukaže na ponašanje. Rekla joj je: "Ana, svi komentarišu da si ponovo počela da piješ. Gledam i komentare na društvenim mrežama, ljudi te blate, izgledaš pijano i kad daješ intervjue. Mislim da bi trebalo da pripaziš s pićem, ne ide da dama poput tebe pije usred bela dana" - priča sagovornik blizak pevačici, pa otkriva da je Nikolićka prvo pokušala da zanemari savete, ali kad je majka nastavila da joj skreće pažnju, morala je da odreaguje:


- Ana je počela da se smeje i da ubeđuje majku da ne pije svakodnevno, da uzme samo po čašu-dve uz ručak ili posle treninga, ali je ona nastavila da joj sugeriše da ostavi alkohol. Tad je Ana skočila, počela da viče i priča majci da nema pet godina. Na kraju joj je rekla: "Idi kući ako ćeš da mi prigovaraš i vrati se kad shvatiš da sam odrasla osoba i da sam sama odgovorna za sebe - kaže izvor, a prenosi Republika.

Inače, ovo nije prvi put da je pevačica imala razgovore i rasprave s majkom zbog alkohola. Nju je Miljana, koja se inače bavi fitnesom i ima svoju teretanu na Vračaru, posle porođaja upregla da počne da mršavi, pa joj je predložila da ostavi piće, promeni ishranu i počne s treningom. Ana je trenirala svakodnevno, tokom pandemije koronavirusa redovno je na Instagram kačila klipove iz dnevne sobe na kojima se vidi kako vežba pred ogledalom, te je pratioce obaveštavala o rezultatima koje postiže. Tako je uspela da skine višak kilograma, pa se na estradu u velikom stilu vratila s novim pesmama, ali je ovaj porok, po svemu sudeći, opet uzeo pod svoje.


Nikolićka je na Instagramu nedavno objavila niz video-snimaka s privatnog slavlja koji su zabrinuli njene fanove zbog stanja u kojem je bila pod uticajem alkohola. Ona se prvo snimala dok je đuskala uz Cecin hit "Didule", jedva se održavala na nogama, a potom je objavila video na kom je u društvu rođene sestre Bogdane Ražnatović Nataše Rodić. Njih dve su sedele zajedno i ćaskale na privatnom slavlju, a Ana je u jednom trenutku bez blama podigla nogu, pa su gaćice bila u prvom planu.


()Izvor: Kurir.rs/Srpski telegraf
Foto: Damir Dervišagić