Karleuša plakala zbog razvoda


08.07.2022 12:04


Jelena Karleuša teško podnosi činjenicu da je došao kraj njenom braku sa Duškom Tošićem, i pored toga što u javnosti ne odaje takav utisak. Pre nekoliko dana oglasila se saopštenjem u kom je napisala da je njen suprug odlučio da više ne bude deo njihove porodice, ne navodeći detalje, a nakon toga nastavila je da obavlja svakodnevne obaveze i više puta se pojavila u javnosti.

Zbog toga se stekao utisak da je razvod za nju čista formalnost, ali naš izvor otkriva da nije tako. Prema njegovim rečima, Jelena vrlo emotivno doživljava Duškovu odluku da se razvedu i čak je plakala zbog toga.

 

Teško joj

 

- Jelena je jako loše iako se trudi da se to ne vidi, glumi da je jaka i ne želi da je bilo ko sažaljeva. Pre nekoliko dana smo bile na kafi i tada se slomila, nije mogla da prestane da plače satima. Najviše je boli što smatra da je razočarala majku. Brisala je suze i govorila: "Ona bi volela da je moja porodica ostala na okupu, želela bi da Duško i ja opstanemo sa našom decom, ona ovo nikada ne bi dozvolila. Znaš, moja mama bi sada našla način i sve bi bilo kako treba. Da se sve nije desilo kada se već razbolela, verovatno bismo uspeli sve da prebrodimo i da opstanemo. Razočarala sam svoju mamu, nisam ispunila njenu želju." Samo je to ponavljala - navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pokojna Divna je bila jako vezana i za Duška.

 

Tašta volela zeta

 

- Ona se mnogo borila za njihov brak i obožavala je Duška, njih dvoje su bili baš vezani. Retko ćete sresti taštu i zeta da se slažu onako kako su se njih dvoje slagali. I sama Jelena je pre neki dan rekla: "Mene je mama zvala mezicom i ja sam njoj bila sve, pokidala se zbog mene, ali da li se sećaš šta je za njega govorila? Ona je uvek tvrdila da je on bolji čovek od mene." Jecala je i pričala mi je, a to sve zaista jeste i bilo tako - navodi naš izvor i dodaje da je čak i Jelenina tetka Danijela pokušala da razgovara sa Duškom kako bi dao još jednu šansu njihovom braku.

- Divna je bila stub cele te porodice i ona ih je sve držala na okupu. Kada je videla da je definitivno kraj sa njom i Duškom, Jelena je u jednom trenutku zvala tetku, Divninu rođenu sestru Danijelu, i molila je za pomoć, ali čini se bezuspešno. Danijela je pokušala da razgovara sa Duškom, rekla mu je da razmisli još malo o razvodu i da sačuva porodicu na okupu, ali nije uspela. Ona na njega nema uticaj ni približan kakav je imala Divna, ali mislim da je to zbog Jeleninog odnosa sa Duškovom majkom - ispričala je naša sagovornica.

 Foto: )Izvor: Kurir.rs/Ana Denda
Foto: Kurir/Ana Pauković