Ukrala pogrebno vozilo sa pokojnikom


14.06.2024 06:35


Žena iz Teksasa uhapšena je ove nedjelje jer je navodno ispred bolnice ukrala pogrebno vozilo u kom je bilo tijelo pokojnika, javlja 'Law&Crime'.Valeri Treglor-Elis (36) iz Ejzla, ruralnog predgrađa Fort Vorta, optužena je za jednu tačku krađe automobila i zloupotrebu leša, prema Policijskoj upravi Fort Vorta.

Incident se dogodio u utorak uveče oko 19.00 sati, kada su policajci prvi put primili prijavu o ukradenom vozilu s jednog od brojnih parkinga obližnje bolnice, poznate po hitnoj službi i psihijatrijskim uslugama.

Kada su policajci stigli, saznali su da je vozač pogrebnog vozila ostavio svoje vozilo i pokojnika kako bi preuzeo drugo tijelo iz bolnice, prema izvještaju policije. Kada se vratio, međutim, i vozilo i mrtva osoba unutra su nestali.

"Dok je vozač bio u bolnici, osumnjičena, odrasla žena, ušla je u vozilo bez dozvole vozača i pobjegla sa parkinga", rekao je portparol policije Fort vorta za "Law&Crime".

Vozilo je ubrzo nakon toga pronađeno oko četiri kilometra zapadno na dugoj, strmoj i brdovitoj sporednoj ulici koja čini veći dio istočne granice ogromnog, 64 hektara velikog zoološkog vrta Fort Vorta.

"Ukradeno vozilo i tijelo pokojnika su kasnije pronađeni i vraćeni netaknuti, bez oštećenja", saopštila je policija.

Sigurnosne kamere navodno su prikazale osumnjičenu kako napušta vozilo i bježi.

"Osumnjičena je ubrzo pronađena i privedena bez incidenata, te prevezena u gradski zatvor", saopštila je policija.

"Vozilo i preminula osoba su vraćeni vozaču pogrebnog preduzeća."

Motiv za incident trenutno nije poznat, a organi reda ne spekulišu javno o navodnim krađama, navodi ovaj portal, a prenosi "Telegraf".Izvor: Nezavisne
Foto: Pixabay/Ilustracija