" />   " />   " />


Pretučen mladić u Zvorniku, jedno lice uhapšeno


10.06.2024 08:41


Danijel Petrović iz Zvornika zadobio je teške tjelesne povrede nakon što su ga, kako tvrdi, pretukla dva lica ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zvorniku. 

 


Petrović je zbog zadobijenih povreda prebačen na UKC BL.

Petrović je prvo primljen u bolnicu Zvornik gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje prebačen u Banjaluku.

Zvornička policija je privela lice F. DŽ. iz Zvornika zbog sumnje da je, sa još jednim licem, za kojim se traga, Petroviću nanijelo teške tjelesne povrede.

O ovom slučaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Danijel Petrović tvrdi da su ga u sačekuši ispred diskoteke Madona pokušala ubiti dva lica: Filip Džinić i Stefan Savić.

"Bio sam u Madoni kao gost, kad me je ispred pozvao Rašo Krstić i rekao da me čeka Stefan, navodno trebam mu. Čim sam izašao, video sam njih dvojicu, koji su počeli da me udaraju, najviše sa leða, odmah sam se onesvestio i ničega se dalje nisam sjećao", kazao je Petrović u izjavi portalu Drinamedia.

Dalje navodi da se malo prije te izjave probudio iz kome i da su mu rekli da je lobanja napukla i čeka odluku doktora da li će mi otvoriti glavu.

"Moj život je ugrožen, samo zato što sam, navodno, nešto pričao o njima. Molim Vas da ovo objavite da javnost zna sve, da ne dozvolimo da sledeći vikend neko drugi strada", prenosi pomenuti portal izjavu pretučenog mladića iz Zvornika.

 

 


Izvor: BN
Foto: Drinamedia