Ana Nikolić o Rastinoj novoj djevojci


23.06.2022 14:12


​Popularna pjevačica Ana Nikolić prokomentarisala je ljubavnu romansu bivšeg supruga, repera Stefana Đurića Raste i glumice Marije Balaban.



Rasta uživa s Marijom, koja je 12 godina mlađa od njega i bavi se glumom. Njih dvoje otputovali su zajedno u Hrvatsku, odakle su se oglašavali na mrežama, te su privukli veliku pažnju istim storijima na Instagramu.

"Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo", rekla je Nikolićeva.

"Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće", dodala je Ana.

Inače, Marija je prva djevojka za koju je javnost sazanala nakon što se reper razveo od Ane.

Podsjetimo, Nikolićeva je nedavno otkrila da je Rasta, kada su počeli da se viđaju, u njen stan uveo Internet i priznala je da je nepismena tehnološki.

"Kad smo se Rasta i ja venčali, uveo je net, tako da ga sada imam, ali ništa se u mom životu nije promenilo. I dalje, kad pustim televiziju, smanjim ton. Internet smatram velikim zlom! Nepismena sam, tehnološki! Internet i društvene mreže otuđuju ljude, jer tamo žive neke paralelne živote", istakla je Nikolićeva ranije.

"Živim kao Amiši! I dalje sam u 18. veku, u tim nekim klasicima, knjigama. Šta ću, romantična sam duša. Moje neznanje ide dotle da sam mislila da je e-Uprava zgrada, a e-Uprava je sajt. Ma, ista sam kao moja baka! Ona je bila nepismena, pa je završavala naknadno školu, jer ju je bilo sramota što ne ume da čita i piše! Tako bih i ja trebalo da idem na napredni kurs informatike", rekla je Ana tada.



Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram.com/ananikolicofficial