Odbio nagradu od 50000€!


16.05.2024 11:08


Baby Lasagna se nakon vijesti da mu je tehnička vlada Hrvatske dala nagradu od 50.000 oglasio na Instagramu i pozvao Vladu da novac donira onima kojima je potrebniji."Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi od 50.000 eura. Ipak, taj novac ja ne mogu prihvatiti", napisao je on.

Dodao je da je prvi razlog, najvažniji i dovoljan, jeste to što ima mnogo drugih pojedinaca i organizacija kojima će ovaj novac mnogo više pomoći.

"Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u ime mene i Vlade Hrvatske donira 25.000 eura Institutu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju sa dnevnom bolnicom "Mladen Ćepulić". Ostalih 25.000 eura želim da doniram Institutu za dječiju hematologiju, onkologiju i transplantaciju hematopoetskih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala", napisao je Lasagna na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, na sjednici tehničke vlade Andrej Plenković objavio je da će novčano nagraditi Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, nakon njegovog nevjerojatnog uspjeha i osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Evrosongu, te su dodijeli pomenutu sumu novca.Izvor: Nezavisne
Foto: Tanjug/AP