Pevaču na nastupu gost odgizao uvo!


18.04.2024 06:33


Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je gost na jednom nastupu odgrizao uvo. Pevač Danijel Alibabić tužio je čoveka koji mu je naneo fizičku povredu, a posebno stresno je bilo suđenje, koje se završilo tako što je napadač dobio zatvorsku kaznu.

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel i otkriva da mu je ostala trauma:

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.

Zbog incidenta koji je doživeo Alibabić vodi obezbeđenje sa sobom.

- Od tog dana uvek tražim obezbeđenje gde god da odem - poručio je Alibabić.

Da podsetimo, Danijel Alibabić sa suprugom Bibom dobio je ćerkicu u septembru prošle godine. Njih dvoje imaju zajedno i sina.Izvor: Kurir.rs/Blic
Foto: Kurir.rs/Blic