Ovo je muškarac koji je priznao ubistvo male Danke


04.04.2024 10:51


Srđan Janković (50) iz Zlota uhapšen je nakon što je priznao da je sa kolegom službenim kolima ubio Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu. Kako saznaje "Blic" u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet ubijene Danke Ilić.

- Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo - kaže izvor "Blica".

Tragovi krvi pronađeni su na automobilu, o tome u našoj odvojenoj vesti.

Telo ubijene Danke Ilić bacili na deponiju

Kako prenosi Informer, dvojica radnika koji su tog dana dužili auto i obavljali poslove u Banjskom polju, su vozili izuzetno brzo i udarili devojčicu koja je očigledno odlutala iz dvorišta.

Dankinog oca i majku odvezla Hitna pomoć.

- Ona je stajala na sred puta, naleteli su na nju u punoj brzini. Izašli su napolje, umesto da joj pomognu, oni su je stavili u gepek. Odvezli su dete do deponije i tamo su je bacili. Prvo su je zatrpali sa otpadom, da ne bude primetno, a onda su otišli i dogovorili se da detaljno očiste automobil kiselinama i hemijskim sredstvima da otklone tragove krvi. Tek forenzičkom analizom i upotrebom posebnim lampama su utvrdili tragove krvi. Kasnije je utvrđeno da je krv pripada Danki - piše Informer.

Navodno, oni su se u više navrata vraćali do deponije da dodatno zakopavaju telo.

Policija se nalazi na Starobanjskom putu i blokirala je prilaz deponiji,

 Izvor: Blic
Foto: Društvene mreže