'Nju zanimaju samo pare, nikakva je žena'


28.03.2024 11:55


Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se Haris Džinović i Melina Džinović razvode nakon 22 godine braka. 30 godina mlađa modna kreatorka i pevač iz braka imaju dvoje dece. Haris je došao vidno raspoložen i pre nego što je ušao otkrio da je spreman.

Po samom izlasku iz suda u razgovoru za Kurir, pevač se našalio.

- Ne, nisam zvanično razveden jer sam slučajno došao na sud.

Haris je priznao i da ne zna zašto mu sada već bivša supruga nije prisustvovala razvodu.

- Ne znam što nije došla, to pitajte nju - rekao je Haris i dodao da je sada zvanično razveden:

- Dve strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud - govorio je Haris i nastavio:

- Naravno da mi znači Kanova podrška, ne sada nego uvek. Ne znam da li verujem u brak, ne znam šta bih rekao... Savet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promešena institucija. Ženama ne verujem. Melina je nikakva.

Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju ali ne pada mi napamet da proverama. Jedno od dvoje naslednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, retko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu.Izvor: Kurir
Foto: Kurir