Oživeo nakon što je hitna pomoć naletela na rupu na putu


18.01.2024 09:17


Indijac koga su lekari proglasili mrtvim navodno se vratio u život kada je hitna pomoć koja ga je prevozila kući njegovoj porodici naletela u duboku rupu na putu!Indijski problem rupa na ulicama je svakodnevnica svakog indijskog vozača, ali prema rečima porodice 80-godišnjeg čoveka iz Harijane, udarne rupe mogu biti i prikrivena čuda! Darshan Singh Brar navodno duguje svoj život udarnoj rupi.

Vremešni indijac se već nekoliko dana nije osećao dobro, pa je jedan od njegovih unuka odlučio da ga odveze u bolnicu u blizini njegove kuće.

Dijagnostikovana mu je teška infekcija grudnog koša koja je takođe uticala na njegovo postojeće srčano stanje, i uprkos svim naporima lekara, proglašen je mrtvim nakon četiri dana na respiratoru. Ali to je samo početak bizarne priče i događaja koji se odigrao…

“Moj brat u Patiali nas je u četvrtak oko 9 ujutro obavestio o smrti našeg dede i vozio ga je u Nising (otprilike 100 km) kolima hitne pomoći na njegove poslednji obred“, rekao je Balvan Sing, jedan od Brarovih unuka, za NDTV.

 

“Obavestili smo naše rođake i druge meštane koji su ga poznavali i oni su se već okupili da oplakuju njegovu smrt. Postavljen je šator i pripremljena je hrana za ožalošćene. Imali smo i drva za kremaciju.”


Ali onda se desilo navodno jedno “čudo” dogodilo dok je hitna pomoć putovala u Nising. U blizini Dhanda, sela u Harijaninoj četvrti Kaithal, automobil je udario u duboku rupu i nekoliko trenutaka kasnije, Balvanov brat, koji je pazio na telo svog dede, video je svog 80-godišnjeg dedu kako pomera ruku. Brzo je proverio puls i, osetivši puls, upozorio vozača da ih odveze u najbližu bolnicu.


Lekari su potvrdili da je Daršan Sing Brar bio veoma živ i uputili ga u bolnicu u Nisingu, odakle je prebačen u bolnicu NP Raval u Karnalu. Njegovo stanje je i dalje kritično, ali se bori za život.

Pravo je čudo, sada se nadamo da će se moj deda uskoro oporaviti. Svi koji su se okupili da oplakuju njegovu smrt su nam čestitali, a mi smo ih zamolili da nam daju hranu koju smo pripremili. Božja je milost što sada diše i nadamo se da će mu biti bolje.” rekao je Balvan.

Lekari koji leče Brara u bolnici u Karnalu nisu mogli da potvrde da je on ranije umro, pošto je bio živ kada je tamo stigao. Kažu da, dok je njegovo stanje još uvek veoma teško, osamdesetogodišnjak sada diše samostalno.

 Izvor: Zanimljivosti
Foto: Pixabay/Ilustracija