Dječak poklonio zlatne poluge simpatiji u vrtiću


11.01.2024 08:21


Nesvakidašnja priča zabeležena je krajem decembra u kineskoj provinciji Sečuan, kada je neimenovana devojčica došla kući i roditeljima pokazala izuzetan poklon. 



Šokirani i zbunjeni, otac i majka su rekli ćerki da to nije u redu, a ona je objasnila da je reč o 'poklonu za veridbu'.

Ispostavilo se da je jedan četvorogodišnji dečak, očigledno zaljubljen do ušiju, odlučio da devojčici pokloni zlatne poluge vredne 15000 dolara.

Njeni roditelji su kontaktirali oca i majku mališana koji su objasnili da su zlato čuvali za buduću snaju, prenosi NDTV.

'Nisu očekivali da će poluge tajno izneti iz kuće i pokloniti', kazala je majka.

U međuvremenu, priča je završila na društvenim mrežama, gde veliki broj korisnika komentariše nesvakidašnju situaciju. Većina smatra da je mališan 'iskreno zaljubljen'.

'Dečak ima petlju, a usput daruje zlato', napisala je jedna osoba, a druga se nadovezala: 'Sin bi želeo da pokloni moju narukvicu drugarici iz razreda. Pretpostavljam da bi trebalo da budem zahvalna, jer me pitao'.

Drugi korisnici su podelili slična iskustva iz svog života: 'Pre par godina, jedan drug je poklonio mojoj ćerki 200 juana. Odmah sam vratio novac njegovim roditeljima'.



Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ilustracija