OSTAVKA: Tegeltija više nije predsjednik Borca


05.01.2024 17:00


Milan Tegeltija više nije predsjednik Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke. 



On se oglasio na svom X nalogu u objavi u kojoj je naveo da će na današnjoj sjednici kluba podnijeti ostavku.

Prenosimo njegovu objavu u cjelosti:

'Vrijeme je za promjene. Borac će do kraja januara dobiti novog predsjednika – menadžera kluba. Već sam vas pred Novu godinu obavijestio o mojoj ideji da je sazrelo vrijeme da Borac u organizacionom smislu napravi korak naprijed i uspostavi i imenuje novog predsjednika koji bi bio menadžer kluba u punom kapacitetu. Sa mojim prijateljima iz rukovodstva kluba razmijenio sa ovu ideju i za nju dao argumentaciju.

Dugo smo razgovarali o svim prednostima i manama tog, po mom mišljenju, organizacionog koraka naprijed i drago mi je što mogu da vas obavijestim da smo se oko te ideje usaglasili i da će Borac do kraja mjeseca januara dobiti novog predsjednika – menadžera kluba.

Danas ću u skupštini kluba uputiti moju ostavku na mjesto predsjednika nakon čega će skupština imenovati novog predsjednika i klub će krenuti u tom novom pravcu za koji sam uvjeren da će donijeti organizacioni napredak klubu.

Kad sam ja u pitanju moji prijatelji iz rukovodstva kluba i novi predsjednik će i dalje imati moju punu podršku, samo sada u nekom drugom kapacitetu.

Ponosan sam na organizacioni, infrastrukturni i rezultatski uspjeh koji smo napravili u proteklih osam mjeseci i uvjeren sam da će klub na tim temeljima iz dana u dan nastaviti da raste kako organizaciono tako infrastrukturno i rezultatski', rekao je Telegtija na svom X nalogu.



Izvor: BN
Foto: N1