Sokolac: Poginula jedna osoba - šest povrijeđeno


04.01.2024 13:36


U sudaru četiri vozila kod Sokoca stradao je vozač golfa, dok je šest osoba povrijeđeno, a među njima i maloljetnik, koji je u teškom stanju. 



Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, ova saobraćajna nesreće se dogodila u srijedu oko 20 časova na magistralnom putu M1-114, Podromanija-Rogatica, u mjestu Kula kod Sokoca.

'U nezgodi su učestvovala četiri automobila Golf2, Audi 6, Seat i Audi 4. Vozač Golfa V.M. iz Sokoca je stradao, dok je teške tjelesne povrede opasne po život zadobilo maloljetnik, koji je bio putnik u vozilu i koje je iz Javne zdrtavstvene ustanove Bolnica 'Srbija' u Istočnom Sarajevu prevezeno u Urgentni centar Koševo u Sarajevo', navode iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je ostalih pet osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

'Osoba A.H.-Z. koja je upravljala vozilom 'Audi 6' uhapšena je zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja', navodi se u ovom saopštenju.

Uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice Sokolac u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i sudskog vještaka.



Izvor: Nezavisne
Foto: MUP RS/Ilustracija