Pretvarala se da je muškarac kako bi spavala sa ženama


22.12.2023 09:25


Blejd Silvano iz Šropšira u Velikoj Britaniji pretvarala se da je muškarac kako bi imala seksualni odnos sa ženama.Ona je napravila lažni profil na društvenim mrežama i postavila svoje slike na kojima je izgledala kao da je muškarac, a prvu žrtvu je upoznala 2016. godine.

Kako je rečeno na Kembridž kraun sudu, žena se pažljivo pripremala, kako bi ubijedila žrtvu da je muškarac, a u prilog tome govori i to da je imala dva puta seksualni odnos sa jednom od žrtava, a da ona nije uvidjela da je u pitanju osoba ženskog pola.

Svoj pol je uspješno krila, a tokom pretvaranja govorila je da je britanski oficir, žrtvi je slala slike kako se brije kako bi je ubijedila u ono što je predstavljala.

Njena žrtva je 'vidjela budućnost' sa Silvanom i planirala brak, ali je ostala užasnuta kada je otkrila njen identitet na Fejsbuku.

Na sudu je rekla da nikada nije srela žrtvu i da je njihova veza bila zasnovana na fantaziji i onlajn vezi. Međutim, sudija nije povjerovao u navode i rekao je da je njen iskaz 'neobičan, pomalo i smiješan'.

'Pažljivo ste se pripremali kako da izgledate kao muškarac. Namjerno ste htjeli da prevarite, na najpokvareniji način. Bila je ubijeđena da je imala odnos sa muškarcem. Obmanuli ste je. Tokom te veze govorili ste laži. Rekli ste da ste oficir britanske vojske, a to niste. Poslali ste slike u vojničkom odijelu, kako se brijete. Umalo se nije udala...', rekao je sudija Filip Grej, prenosi Independent.

Blejd je u srijedu osuđena na 10 godina i šest mjeseci zatvora, a sud ju je stavio u registar seksualnih prestupnika na neodređeno vrijeme, prenosi Telegraf.rs.Izvor: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs