Volela bih da budem muškarac!


14.12.2023 07:52


Balkanska zvezda Lepa Brena pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a u šljokičastom odelu, a pre samog snimanja za prisutne medije govorila je o svom uspehu, položaju žena u biznis svetu... Vidno raspoložena, u prazničnom duhu, Brena je pričala o raznim temama, ali se dotakla uspeha i žrtve zarad istog.

- Samostalna jesam, ali moram da vam kažem da svaki uspeh, nije bitno da li ste pevačica, možda rodite četvoro dece pa to četvoro dece treba iškolovati, ili vodite neku firmu, vodite butik neki... Sve je teško ako imate zaista dobre rezultate. Znači uvek treba biti istrajan, uporan i kada je teško prosto čovek se isplače, klekne plače jedno veče, ali sledeći dan već ne možeš da plačeš zato što moraš da nastaviš dalje, jer prosto je to život - rekla je Brena.

Pevačica je pomenula i muškarce, te istakla da bi više volela da je muškarac, jer kako kaže, njima je sve mnogo lakše u životu.

 

- Mislim da je veoma važno da naučite od tih uspona i padova, kad vas boli grlo, stomak, kada rađate decu... Jer nijedan muškarac ne mora da se odrekne svoje karijere da bi bio devet meseci trudan, tako? Ili taj duševni bol kada rodite dete, pa morate da ga ostavite sa mesec, dva, jer morate da idete da radite. To je sve život - rekla je i nastavila:

- Međutim, ako me pitate da li bih ja sada sve to ponovo uradila, rekla bih nikada više u životu. Rekla bih da bih ja volela da budem muškarac, koji ne mora da se odriče nego samo ideš napred, ideš napred... Prođe jedna devojka, dođe druga. Muškarcima je milion puta lakše. Zato sam uvek na strani pravih muškaraca i pravih žena.

 Izvor: Telegraf.rs
Foto: Nikola Tomić