Autobus sletio u provaliju na putu Cetinje - Budva


19.09.2023 11:42


Saobraćajna nesreća na Obzovici. Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije Najmanje tri osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno 'Vijestima', došlo je do slijetanja autobusa, na pravcu između Obzovice i Brajića.

U toku je izvlačenje povrijeđenih iz vozila. Na mjesto nezgode upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je šest vozila Hitne pomoći. 'Vijestima' je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

'Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije', objavila je Uprava policije na mreži Iks.

Na vajber grupi Patrola-CG objavljen je snimak sa mjesta udesa.

 Izvor: Vijesti.me
Foto: Screenshot/Patrola-CG