" />   " />   " />


Na veseljima se penjem na sto i to nije sve


14.08.2023 16:27


Pjevačica Rada Manojlović ispričala je par situacija koje su je zadesile na veseljima na kojima je pjevala.Tako se, po sopstvenom priznanju, sa gostima valjala u blatu, ali i pjevala na stolu, prenosi Blic. 

 


– Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pjevala na jednom veselju, tu negdje oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u “Zvezdama Granda”, gazda raširio neko ćebe da se svi tu poredamo, ali to se sve natopilo vodom. Kad su gosti već sjeli onako u veselju pod gasom, hajde da sjednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam djevojka iz naroda. Htjela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali – objašnjava Rada, pa nastavlja:

– Naravno, niko od mene na tezgi nije tražio da se valjam po blatu, mene je samo ponijela atmosfera. Svakako sam imala stvari da se presvučem, neću pokisla da pjevam, to su veselja koja traju po cjeli dan.

– Penjala sam se redovno na stolove i, pravo da vam kažem, meni je lijepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpjevam pjesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvijek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i znate, kad tako postupate, ima posla. Uvijek će neko da se sjeti da vas opet pozove na proslavu, vjenčanje… Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima – kaže pjevačica i dodaje:

– Što se Đanija tiče, znam da se podigla velika prašina što je navodno pio alkohol iz cipele na tezgi. Ja to podržavam! Nemam ništa protiv, on je za te ljude ispao car i vjerujem da je dobro zaradio. Ne vjerujem ni da je cipela bila prljava, vjerovatno su se dogovorili da se napravi fora i to je sve.

Nisam čak bježala ni od gostiju za koje vidim da su pijani do daske. I takvima sam prilazila, ispoštujem, zagrlim i otpjevam neku pjesmu koju hoće na uvce. Kad tako čovjek postupi, sigurno neće da budu agresivni, lome i biju se. To preporučujem i svim mojim koleginicama. Treba, drage moje, malo više da pjevate pod šatorom – rekla je Rada.

 

 


Izvor: Srpskainfo
Foto: MILAN ILIĆ/RINGIER