Vučić: Uperili su puške u njega i pitali 'Ime oca?'


29.06.2023 06:36


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila, koji je bio na KiM na skupu u Gračanici povodom Vidovdana, uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom 'Predaja nije opcija', ali da to nisu uspeli.

 'Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM', napisao je predsednik Srbije nešto posle ponoći na Instagramu.

"Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo 'Predaja nije opcija'. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali 'Ime oca?' On je odgovorio: 'Aleksandar! To je moj tata i vaš predsednik!' Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!", naveo je predsednik Srbije.

Vučić je ranije sinoć izjavio da su tzv. kosovski policajci automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.

"Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili", rekao je Vučić.Izvor: Tanjug
Foto: Printscreen/Instragram buducnostsrbijeav