Operisana Milica Milša


15.06.2023 07:49


Glumica Milica Milša operisana je juče, nakon čega se na svom Instagram profilu oglasila iz bolničkog kreveta.Ona je istakla koliko su preventivni ginekološki pregledi važni i da joj je jedan takav baš omogućio da se operiše na vrijeme.

"Za nas žene jako su bitni preventivni ginekološki pregledi. Jedan takav mi je omogućio da obavim neophodnu operaciju na vreme. Vodite računa o sebi, drage moje. Mislite na sebe i svoje zdravlje. Budite i lale i lavice. I naravno, uvek su tu moji momci, moja najdivnija podrška - Antonije i Žarko", napisala je glumica.

Podsjetimo, Milica Milša je imala još jedan zdravstveni problem o kojem je javno govorila.

Ona je naime doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno), kako je tada pričala, zbog te povrede bi trebalo da ide na operaciju, jer je prelom ostavio posledice koje joj sada otežavaju normalno funkcionisanje.

"Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju", rekla je Milica za svojevremeno za "Story".Izvor: Nezavisne/Story
Foto: Instagram