" />   " />   " />


Ekskluzivno svjedočenje o zaduženju Srpske, zloupotrebama Zore Vidović i računima Gorice Dodik (VIDEO)


14.06.2023 10:14


Poslanik NSRS Nebojša Vukanović objavio je na svom blogu ekskluzivan razgovor sa Dušan Majidom Pajićem, finansijskim posrednikom i biznismenom iz Švajcarske, koji svjedoči o tome kako je tako proces emitovanja obveznica u inostranstvu na Bečkoj berzi, koje sada dolaze na naplatu, i kako su ih kupili domaći bankari. 

 


On otkriva i kakva je uloga u svemu ministarke finansija Zore Vidović i njene desne ruke Bojane Vasiljević i Darka Tomaša.

Kako navodi Vukanović na blogu, Pajić otkriva kako ga je prevarila Zora Vidović i zašto je tužio Vladu Republike Srpske i Ministarstvo finansija zbog 1,5 miliona evra duga?

Zbog čega je, kako navodi, umjesto 0,5% provizija povećana na 5%, da li se plaća 2 puta godišnje i u čijem džepu završava novac od korupcije i zloupotreba?

Takođe, on govori i kako su Zora Vidović i Bojana Vasiljević zloupotrijebile službeni položaj i vršile pritisak na službenike Unikredit banke, prijetile povlačenjem svih depozita kako bi se izdao račun Gorici Dodik koja je zbog svog tate obuhvaćena sankcijama?

Vukanović podsjeća da su, kada je prije 4 godine govorio da Dušan M. Pajić i advokat Miloš Stevanović, po instrukcijama Igora Dodika, rukovode zaduženjem Republike Srpske, Radovan Višković i Zora Vidović tvrdili da iznosi neistine, a sad ih, kako navodi, demantuje Dušan M. Pajić, čije svjedočenje pogledajte u video prilogu.

 

(

 


Izvor: BN/Nebojša Vukanović
Foto: Printscreen