Petrović Miličeviću: Moramo se odreći onih koji su naklonjeni režimu


12.06.2023 07:01


Zadatak Srpske demokratske stranke je da svojim budućim djelovanjem uspostavi nikada jači temelj i stub opozicije, stub oko kojeg će se okupiti iskrene opozicione partije, pravi opozicionari i borci protiv aktuelnog nakaradnog režima CIК predsjednika!



Ovo je na fejsbuk profilu objavio gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović (SDS), uz čestitku novom predsjedniku Srpske demokratske stranke Milanu Miličeviću, koji je juče izabran na skupštini te stranke u Banjaluci.

"Da bi taj temelj bio jak i zdrava osnova za izgradnju promjena moramo se kao stranka odreći svih onih koji su u prethodnom periodu pokazali da su naklonjeni aktuelnoj nakaradnoj vlasti i koji su sa njima oformili vidljive i nevidljive koalicije. Da bi oformili zdravu narodnu vlast moramo formirati zdravu opoziciju. Čista zajednica počinje od čistog dvorišta te moramo učiniti sve da korov otklonimo prvo iz svog dvorišta, a na mjestu korova da zasadimo nova, zdrava stabla, jele i boriće, kojima ćemo se dičiti", konstatovao je Petrović u objavi na fejsbuku.

Petrović nije naveo ko su ti ljudi u SDS, ali ovim je očito poslao poruku novom predsjedniku SDS za koga je imao samo riječi hvale.

"Živio novi predsjednik Milan Miličević, živjela Srpska demokratska stranka, živjela borba protiv nakaradnog režima, živjela Republika Srpska, živio narod", naveo je  na kraju Petrović.



Izvor: BN
Foto: SDS