Pjevao na plejbek, publika napustila klub


05.06.2023 10:33


Pevač Darko Lazić na nastupu u Nemačkoj je pevao na plejbek, zbog čega su razočarani fanovi napustili klub.Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi da je Darko Lazić na sceni dok se u pozadini čuje pesma Sinana Sakića "Pijem na eks".

Kako pišu domaći mediji, razočarani Lazićevi fanovi su na nekoliko poslednjih nastupa po dijaspori masovno počeli da izlaze dok je on još bio na bini, a kasnije su od organizatora tražili i svoj novac nazad.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)Neće da se umara! Nije to taj Darko, mnogo falšira dok peva, nije to pre radio! Užas, propao je i pevački dosta! On se napije i ne može više da peva! - glasili su negativni komentari ispod snimka.

Inače i Darko Lazić je nedavno izjavio da ima problem sa glasom jer zbog komplikacija izazvanih operacijom uklanjanja viška kože nije pevao više od dva meseca.

- Promukao sam, nisam radio dva meseca, pa grlo moram da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pesama. U debelom sam minusu - priznao je nedavno Darko.Izvor: Kurir
Foto: Kurir