Pokrećem svoj rijaliti program!


29.05.2022 11:52


Pevačica Dara Bubamara koja je nedavno zapalila mreže "vrućim" snimkom iz Turske, navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta" (uzrečica po kojoj je pevačica poznata).Kako prenose domaći mediji sa produkcijom kućom je ugovorila honorar od čak 250.000 evra.

Pevačica je pristala da je kamere snimaju puna dva meseca tokom leta, a rijaliti će navodno početi da se emituje na jesen. Kako ističe izvor za domaće medije Dara je godinama odbijala da se pojavi u nekom rijalitiju iako su ponude pristizale.

"Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 evra! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gde se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uveče na nastupima", otkrio je izvor.
Dara Bubamara

Prva klapa rijalitija pašće, kako se navodi, već 1. jula i snimaće se do 1. septembra.

"Dara je pristala da je snimaju pet dana nedeljno puna dva meseca. Ona je pravi zvrk, nepredvidiva je i sigurno će rijaliti biti zanimljiv. Ne bi me čudilo da pred kamerama napravi neki skandal ili da potkači neku koleginicu ili bivšeg momka...", ispričao je izvor i dodao da su neke televizije već zainteresovane da otkupe Darin rijaliti:

"Zasad je plan da se rijaliti emituje radnim danima i da svaka epizoda traje sat vremena, kao i da Dara potom u subotu u emisiji uživo komentariše sa gostima najzanimljivije detalje iz rijalitija".Izvor: Kurir
Foto: Kurir TV