ZV: Puštena iz duševne bolnice, pa napala dječaka


18.04.2023 09:21


Užasan zločin i napad desio se u centru Zvornika, na benzinskoj pumpi Nešković, a na sreću maloljetni dječak je preživio brutalan napad i pokušaj ubistva. Nezvanično dječaka je bez povoda napala i pokušala da ga zakolje izvjesna Ivana Lakić, rođena u Vlasenici a živi u Zvorniku, od ranije poznata po problematičnom ponašanju.Lakićevaje oštrim predmetom rasjekla vrat maloljetnom dječaku, rukometašu iz Zvornika, i nanijela mu opasne povrede po život, ali srećom nije presjekla nijedan krvni sud pa je pukom srećom preživio pokušaj ubistva.

Pripadnici Žandarmerije uhapsili su ženu-monstruma Ivanu Lakić, te joj je nakon saslušanja određeno policijsko zadržavanje, a vjerovatno će tužilac zatražiti a sud odrediri pritvor. Napadnuti dječak Nikola Tomić je operisan i zbrinut u Opštoj bolnici u Zvorniku, i sada se osjeća dobro.Prema mojim saznanjima iz Zvornika, uhapšena Ivana Lakić od ranije je poznata policiji, a nezvanično liječena je do nazad mjesec dana u duševnoj bolnici, između ostalog i zbog problema sa alkoholom i drogama, a puštena je iz bolnice nakon pritisaka njenog rođaka, inače lokalnog moćnika, privrednika i funkcionera vladajućeg SNSD-a.

Ostaje da se vidi šta će reći istraga, kakvu su motivi napada i ima li neke pozadini, ali i da se postavi pitanje propusta u radu zdravstvenih ustanova koje zbrinjavaju duševne bolesnike.Izvor: nebojsavukanovic.info
Foto: nebojsavukanovic.info