Kako sam skinuo 17kg i dobio mišiće!


06.04.2023 09:14


Nikola Rokvić je godinu dana bio pod stresom zbog smrti oca Marinka, pa je utehu pronalazio u hrani. Kada je stao na vagu i video da ima 110 kila, shvatio je da mora da povede računa o svom zdravlju. Nikola Rokvić imao 110 kg na ovaj način smršao 17 kg i nabacio mišiće!Nikola Rokvić kaže da je smršao 17 kilograma za šest meseci!


- Godina 2021. je za mene bila veoma teška! Otac se, pre nego što je preminuo, godinu dana borio sa opakim neprijateljem. Taj period mi je bio stresan, pa nisam imao volju da treniram, ali ni da vodim računa o ishrani. Zato sam se i ugojio skoro 20 kilograma. U jednom momentu sam se trgao i shvatio da moram nešto da uradim za sebe - kaže Nikola i objašnjava na koji je način skinuo kilograme.


- Krenuo sam na kik-boks četiri puta nedeljno. U početku sam te treninge kombinovao sa trčanjem. Ali zbog prirode posla nisam dovoljno trenirao. Kada sam shvatio da nemam rezultate, sabrao sam se i počeo redovno da radim vežbe sa trenerom, koji mi je uveo trening snage i program ishrane. Smanjio sam unos ugljenih hidrata, a povećao unos proteina i masti!


Tek tada je video prve rezultate.

- Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja svega što mi trener kaže doveli su do toga da sam smršao, ali i izdefinisao mišiće. Pokrenuo sam metabolizam na pravi način, pa sada nemam nikakvih problema. Trenutno postim, pa balansirano unosim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora. Zadovoljan sam, jer sam izgubio 20 centimetara u obimu struka. Osećam se kao nov čovek - oduševljeno kaže pevač.

Ovo jede Nikola Rokvić

Doručak: Voćna salata

Ručak: Kinoa sa povrćem

Kinoa


Večera: Salata sa piletinom

Trik savet: Proteini i masti dovode do pravih rezultataIzvor: Kurir/Informer
Foto: Kurir/Informer