Gradski odbor PDP Trebinje prelazi u Narodni front


29.03.2023 12:18


"Četiri petine članova Gradskog odbora PDP-a Trebinje koji su aktivno učestvovali na prethodnim izborima biće novi članovi Narodnog fronta Jelene Trivić. U fazi smo obavljanja razgovora za formiranje inicijalnih odbora u svim opštinama Hercegovine", objavio je na Fejsbuku Saša Borjan."Drago mi je što Narodnom frontu pristupa još jedan doktor koga izuzetno cijenim i poštujem i kome sam zahvalna na velikoj podršci koju mi je u proteklom periodu pružio", napisala je Jelena Trivić na društvenim mrežama, reagujući na objavu Borjana.

"Dr Saša Borjan je dokazani borac protiv Režima u Republici Srpskoj koji je političkim "moćnicima" u Trebinju stao na crtu kada je to malo ko htio i smio", dodala je.

Borjan je, kaže Trivićeva, i čovjek koji je upravo zbog te borbe platio cijenu da za njega kao cijenjenog doktora u Trebinju nema mjesta u zdravstvenim institucijama, zbog čega svakodnevno putuje, kao i mnogi Trebinjci, na posao u Dubrovnik.

"Čast mi je što ću imati priliku da se rame uz rame sa ovakvim ljudima, kao što je Saša Borjan i dalje borim za bolju i prosperitetniju Republiku Srpsku, jer samo takvu je moramo ostaviti novim generacijama koje dolaze", istakla je Trivić i dodala:

"Tu je i naš odbornik Budo Koprivica i mnogi drugi sa kojima se već u subotu družim u Trebinju."

"Četiri petine članova Gradskog odbora PDP-a Trebinje koji su aktivno učestvovali na prethodnim izborima biće novi članovi Narodnog fronta Jelene Trivić. U fazi smo obavljanja razgovora za formiranje inicijalnih odbora u svim opštinama Hercegovine", objavio je na Fejsbuku Saša Borjan.

Kako je kazao, Budimir Koprivica i on će ubuduće biti odbornici Narodnog fronta u Skupštini Grada Trebinja.Izvor: BN
Foto: BN