Formiramo Narodni front za Republiku Srpsku (VIDEO)


27.03.2023 09:58


"Formiraćemo jedan novi Narodni front za Republiku Srpsku, jer jaka Republika Srpska treba i našoj matici Srbiji", kazala je trivićeva.



- Idemo zajedno u formiranje Narodnog fronta, za bolju, uređeniju, pristojniju Republiku Srpsku. To je naša obaveza prema onima koji su stvarali Otadžbinu, ali i prema budućnosti naše djece!

Ovo stoji na fejsbuk profilu prof. dr Jelene Trivić.

U video obraćanju Trivićeva je kazala da ima veliko zadovoljstvo da obavijseti svoje pristalice da će zajedno da nastave politički put i borbu za bolju. prosperitetniju, jači, pristojniju i dostojanstveniju Republiku Srpsku .

"Formiraćemo jedan novi Narodni front za Republiku Srpsku, jer jaka Republika Srpska treba i našoj matici Srbiji", kazala je Trivićeva.

"Republika Srpska je naša otadžbina i mi imamo veliku odgovornost prema onima koji su nam je ostavili, koji su dali živote za nju, ali isto tako imamo veliku obavezu i odgovornost prema budućim generacijama i zbog toga ne smijemo izgubiti nadu i vjeru u bolju budućnost, ovdje na ovim prostorima gdje smo rođeni, a ne da našu budućnost tražimo po bijelom svijetu - kaže ona.

Ističe da nam nisu slomili nepokolebljivi srpski duh i to je ono što je drži u ovoj borbi, kao i podrška koju je dobila kako na izborima, tako i nakon izbora kada su bila, kako kaže, nešto teža vremena.

"Mi imamo veliku obavezu i odgovornost, ali na tom putu moramo biti zajedno i odlučni, te se ne smijemo pokolebati- kaže ona i dodaje da je cilj slom korumpriranog i nesposobnog režima zbog kojeg ljudi iz Republike Srpske bježe", navela je Jelena Trivić.

Znam da ćemo, kaže ona, u ovoj borbi uspjeti i ovo treba da bude pobjeda za Republiku Srpsku i njenu budućnost.



Izvor: BN
Foto: Jelena Trivić