Uhapšena žena iz Šipova: Udarila dijete i pobjegla


24.03.2023 18:30


Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad, 24.03.2023. godine, identifikovali su J.K. iz Šipova koja se prethodno udaljila sa lica mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je pješak zadobio tjelesne povrede. "Policijskoj stanici Mrkonjić Grad, 24.03.2023. godine, oko 07,50 časova, prijavljeno je da se na regionalnom putu Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, u mjestu Bjelajce, opština Mrkonjić Grad, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali maloljetni pješak iz Mrkonjić Grada i nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa lica mjesta", saopšteno je iz MUP-a RS.

Kako se kaže u saopštenju u ovoj saobraćajnoj nezgodi maloljetni pješak je zadobio tjelesne povredekojem je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske.

"Brzom reakcijom policijskih službenika i operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad pronašli su i identifikovali lice J.K. koje je prilikom saobraćajne nezgode upravljalo sa putničkm automobilom marke „Reno“", stoji u saopštenju.Izvor: BN
Foto: MUP RS/Ilustracija