Kafa na Beverli Hilsu


02.02.2023 10:02


Pjevačica Dragana Mirković sa nestrpljenjem iščekuje druženje sa publikom u Americi gdje će nastupati poslije nekoliko godina. Pjevačica je već doputovala u Los Anđeles odakle je podijelila snimke na društvenim mrežama, kako ispija kafu na Beveri Hilsu, a posebno je raduje boravak u Holivudu.Folk zvijezda će održati 6 koncerata u Sjedinjenim Američkim Državama, a turneju započinje u Feniksu u Arizoni.

"Jedva čekam dragi moji", poručila je Dragana fanovima preko okeana nakon najavljene turneje.

Pjevačica je prepoznatljiva kao osoba koju pokreće druženje sa publikom, zbog koje pravi sjajnu atnosferu na svojim nastupima i vrlo često silazi u publiku kako bi razmjena energija bila još bolja.

Dragana je nedavno proslavila 55. rođendan, ali izgleda i na sceni i u privatnom životu kao da je najmanje deset godina mlađa.

"Svi bismo voleli da što duže imamo mladost, život uopšte, ali pošto sam svesna da je to nemoguće, zašto bih za tim žalila. S druge strane, još sam zadovoljna i svojim godinama i svojim izgledom. Možda tako neću govoriti kada budem imala sedamdeset godina, a možda ću i tada imati isti utisak. Sve je to prirodno i dolazi samo po sebi", istakla je nedavno Dragana.Izvor: Nezavisne
Foto: Instagram