'Opoziv traže ljudi s presudama i lažnim diplomama'


13.01.2023 14:28


“Moj pravni tim razradjuje navode inicijative, sa planom da obrazloži jedan po jedan navod argumentima i detaljno prikaže javnosti. Kada vidite ko je sve podnio inicijativu i kakva je to struktura ljudi, od onih koji ugrožavaju osnovna ljudska prava, i koji imaju presudu za seksualno zlostavljanje, do onih koji imaju lažne diplome sa lažnih fakulteta, onda vam je sve jasno kakva je to inicijativa”, istakao je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. Takođe, Petrović je dodao da im neće ostaviti nimalo prostora što se tiče procedure opoziva.

“Neće vidjeti ni jednu konvertibilnu marku iz gradske kase za opoziv. Tako da im poručujem da odu kod svog Baje iz Laktaša, kod CIK predsjednika i neka potraže tamo milione koje su izvukli iz Bijeljine, neka ih vrate u Bijeljinu, a za opoziv neka im Baja iz Laktaša i CIK predsjednik da novac”, poručio je Petrović.

“Iza opoziva koji je inicirala skupštinska većina na čelu sa SNSD-om krije se prekrajanje izborne volje građana”, tvrdi gradonačelnik Bijeljine.

Petrović ističe da napad njegovih političkih protivnika ima dva kursa. Jedan, po kojima oni nervozno udaraju na čovjeka koji je razotkrio kriminalnu mrežu, a koja je godinama izvlačila milione iz gradske kase, i koji je podnio devet krivičnih prijava protiv direktora javnih preduzeća.

Dok je, kako kaže, drugi njihov kurs: “Ako ne prođemo, probali smo, vidjeli snagu druge strane”, i to će im biti dobra priprema za lokalne izbore 2024.godine.Izvor: BN
Foto: BN