Prevario izabranicu 80 puta, oprošteno mu...


09.05.2022 09:51


Latino zavodnik Vilijam Levi ne prestaje da oduzima dah damama širom sveta. Iako je zagazio u petu deceniju, njegovo telo je i dalje izvajano, a svaki mišić je na mestu. Pored takvog stasa, najbolje oružje za zavođenje je njegov široki osmeh i pune usne.



Njemu godine i te kako leže, a poneka seda samo pridodaje njegovoj muževnosti i lepoti. Čini se da Levi stari kao dobro vino, a mlade devojke još uvek padaju na njega kao u periodu kada je bio u cvetu mladosti. Pre nekoliko dana je objavio snimak za svom Instagram storiju, kojim je zapalio društvene mreže. Naime, pozirao je pred ogledalom bez majce, pa su tako svi istrenirani mišići došli do izražaja.



Levi je godinama bio u vanbračnoj zajednici sa glumicom i modelom Elizabet Gutjerez, sa kojom ima ćerku i sina. Često se pisalo o njegovim prevarama, a mediji su navodili, čak, i cifru od preko 80 žena. Takođe, imao je i problema sa optužbama za silovanje. Međutim, iako se mnogo puta do sad spekulisalo o njihovom rastanku i pomirenju, oni sa vremena na vreme znaju da iznenade javnost zajedničkim slikama.



Ovog zavodnika sve dame opravdano vole, te mu se zbog lepote, koja je nesoporiva, gotovo sve grške opraštaju.



Izvor: Kurir
Foto: Instagram