Zvezde koje su oženile dva puta istu ženu!


Objavljeno: 2017-08-18 11:36:00U ljubavi se dešava da se nekada ugasi strast i nestanu varnice. Isto tako, mogu i da se vrate, ako se oboje potrude. Poslednjih dana aktuelna je priča da se pevač narodne muzike Marinko Rokvić ponovo se oženio istom ženom. I nije jedini!


Foto: Dragan Kadić

Kako Kurir saznaje, Marinko Rokvić se nedavno po drugi put venčao sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka.

 

- Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio - kaže naš izvor.

 

 

Kralj narodne Muzike, Šaban Šaulić, takođe se dve puta ženio istom ženom. 

 

Iako se njihovoj ljubavi i skladnom braku mnogi dive, malo je poznato da je Šaban dva puta stao na ludi kamen sa Gordanom Šaulić. Šaban je, gostujući u jednoj emisiji, objasnio kako je do toga došlo.

 

- Što me ne pitaš da li sam je prevario? Jesam, kad sam je oženio. I to ne jedanput, nego dvaput. Zato što smo se jedanput razveli, mojom greškom, jer sam napravio s.... Ludovao sam sa Radetom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo žene - rekao je Šaulić.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.