Zbog korone Jelena Trivić izolovana i na kućnom liječenju


Objavljeno: 2021-04-02 13:14Potpredsjednica PDP i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Jelena Trivić, pozitivna je na virus korona i sa porodicom je u kućnoj uzolaciji. 


Foto: Jelena Trivić izolovana i na kućnom liječenju

Trivićeva za Srpskainfo kaže da ima blaže simptome.

 

– Prve simptome sam osjetila u petak naveče i u subotu se pojavila povišena temperatura, do 38 stepeni. Odmah sam se izolovala, i suprug i ja, djeca ne idu u vrtić. Temperatura je trajala kratko, pola dana, spustila sam je sa dva paracetamola. U subotu sam otišla u ARI ambulantu, testirala se, uradila nalaz krvi i dobila uputstva kako dalje da postupam. Test je bio pozitivan, stigao je u utorak – dodaje Trivićeva.

 

Kako kaže, osjeća blagi umor, malaksalost i potrebu da češće spava, dok ostale simptome nema ni ona, ni bilo ko u porodici. Sumnja da je virus dobila od brata, tako što su ga vjerovatno prenijela djeca, piše Srpskainfo.

 

– Moj brat je izgubio čula ukusa i mirisa, nije se ni testirao, njega su odmah zabilježili da je pozitivan. Nismo sa njim dugo bili u kontaktu, ali vjerujem da smo virus dobili preko djece koja se druže, sličnog su uzrasta. Vjerovatno mogu da budu prenosnici. Ne znam koji bi drugi put prenosa mogao da bude – kaže Trivićeva.

 

Upućuje iskrenu podršku medicinskim radnicima, naročito onima u ARI ambulanti.

 

– I pored dužeg čekanja na pregled, doktori i sestre su brzi, vidi se posvećenost. Mnogo je ljudi koji čekaju na pregled, čovjek koji je stajalo ispred mene se srušio na stepenicama. Ovo nije bezazleno, ali svakog drugačije pogodi – zaključuje Jelena Trivić.


Izvor: Srpskainfo

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.