Zabranili su mu ulaz u suši restoran zato što previše jede!


Objavljeno: 2018-09-18 18:46:00Nemačkom triatloncu Jaroslavu Bobrowskiom zabranjen je ulaz u sushi restoran koji ima politiku -pojedi koliko možeš- zbog toga što je jedan dan uzeo oko sto porcija ribe...


Foto: ilustracija

Jaroslav Bobrowski, je takmičar u trci Ironman, prošli je vikend po posljednji put posetio sushi restoran u mestu Landshut u Bavarskoj.

 

Po pisanju lokalnih medija Bobrowski je već želeo platiti gotovo 16 evra da se može "baciti" na hranu. Prema njegovoj izjavi, konobar pri naplati nije želeo uzeti novac.

 

Kako se plaća pre konzumacije jela, bivši bodibilder odlučio je sesti za sto i uzeti hranu. Nije stao sve dok nije došao skoro do 100-og tanjira sušija.

 

Triatlonac je inače klon ekstremnoj prehrani, što znači da se ne hrani gotovo 20 sati, a zatim kreće da jede sve na šta naiđe?!

 

"Jede za pet ljudi. To nije normalno" rekao je vlasnik restorana za Passauer Neue Presse.

 

Vlasnik je osobno rekao Bobrowskom da mu više nije dopušteno jesti u tom restoranu jer napravi preveliki trošak za restoran.

 

"Zabranili su mi ulaz u restoran zato što previše jedem. Ostao sam šokiran" kazao je Bobrowski koji je inače bio stalni gost restorana.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.