ZBOG OBRVA: Prete mi smrću!


Objavljeno: 2019-03-15 09:26:00Manekenka Sofija Hadžipanteli privukla je pažnju mnogih na Instagramu zbog vrlo specifičnog izgleda. Ova 22-godišnja plavuša postala je poznata zahvaljujući svojim crnim, gustim, spojenim obrvama koje podsećaju na obrve kakve je imala slavna umetnica Frida Kalo.


Foto: Sofija i njena Veronika

 

Iako ju je majka, koja radi u modnom biznisu, odmalena učila da je njega obrva važna, ova posebna devojka je u jednom trenutku odlučila da želi da bude svoja i prirodna i prestala je da čupa obrve. Jednom prilikom je izjavila: “Prirodna sam plavuša, a sasvim sam slučajno 2014. godine nijansirala obrve i odmah mi se dopao upečatljiv izgled“.

 

Iako neki na prvi pogled ne bi rekli s obzirom na njenu boju kose, Sofijine obrve su prirodno tamne, ali ih ona dodatno potamnjuje. Svojoj mono obrvi je dala i ime – Veronika.

 

Međutim, tokom gostovanja u emisiji ‘Good Morning Britain’ priznala je da zbog svojih obrva dobija čak i pretnje smrću!

 

“Dobijam puno pretnji smrću, neverovatno, ali istinito. Inače ima puno negativnih reakcija, zapravo većina ih je takvih. Postoje ljudi koje je neko uvjerio da je potpuno neprihvatljivo izgledati poput mene, a to ih toliko ljuti da mi prete da će me ubiti. Mislim da to ima veze s aktuelnom raspravom da društvo ohrabruje ljude da se utope u masi.“

 

 

Sofija je inače rodom s Kipra, a s porodicom je preselila u London i tamo je poželela da se ostvari u modnom svetu. “Nikada nisam gradila svoje samopouzdanje na tome kako su me drugi videli. U školi su me maltretirali zbog odeće, roditelja koji su bili imigranti, nismo govorili engleski…“.

 

Danas radi kao model, dizajnira naočare za sunce i aktivistkinja koja se zalaže za prihvatanje lepote u svim oblicima.


Izvor: Krstarica
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.