ŽALE SE ZATVORENICI: Smrdi trava iz Rastine ćelije!


Objavljeno: 2020-10-26 10:30Stefan Đurić Rasta stigao je u ćeliju Centralnog zatvora Srbije pre nekoliko dana gde će provesti narednih petnaest dana karantina.


Foto: Stefan Đurić Rasta

Naime, po standardnoj proceduri u toku pandemije koronavirusa, Stefan Đurić Rasta će pre zvaničnog služenja kazne morati da provede dve nedelje u izolaciji.


Da mu zatvorska kazna i skandal koji je u javnosti izazvao zbog posedovanja velike količine droge ni najmanje nisu uticali na to da okrene novi list i promeni životne navike dokazuje to što navodno svakodnevno konzumira marihuanu čak i dok je iza rešetaka, saznaje „Alo!“.
Kako naš izvor otkriva, Đurić je od samog dolaska u „karantinski“ pritvor trn u oku mnogim zatvorenicima koji tvrde da se iz njegove ćelije svake noći oseća miris marihuane.
- Unošenje opojnih droga u zatvor zakonom je zabranjeno i strogo kažnjivo, ali je po svemu sudeći Rasta našao način da dođe do marihuane bez koje ne može da zamisli dan. Budući da su mnogi zatvorenici kažnjavani i za najmanju sumnju da konzumiraju drogu ili da im ju je neko dopremio, saznanje da Rasta svake noći nesmetano konzumira marihuanu ih je mnogo razbesnelo. Ćelije su raspoređene tako da tačno može da se proceni odakle dopire svaki zvuk i miris, pa su posle zaključka da je Rasta taj koji svake noći smota džoint, obavestili čuvare i zahtevali da bude kažnjen - priča izvor i dodaje:


- U zatvoru je jako teško održati mir ukoliko se zatvorenici masovno pobune ili pomisle da pravila ne važe za sve i da bi bilo ko novi mogao biti privilegovan. Upravo to se dogodilo sa Rastom. Iz njegove ćelije se toliko oseća marihuana da je prosto nemoguće da tako jak miris promakne čuvarima. Iako se cinkarenje smatra najtežim oblikom nepoštovanja u zatvoru, pravilo ne važi za nove, pa su na prvu sumnju da čuvari dozvoljavaju Rasti marihuanu burno reagovali i zahtevali proveru ćelije - navodi izvor pa otkriva da je usledila detaljna policijska provera.


- Iako gotovo da ne postoji mogućnost da droga bude uneta u ćeliju, policija je u nekoliko navrata detaljno pretresla i Rastu i njegovu ćeliju, ali nije pronašla ništa. Čak ni najmanji trag da je konzumirao marihuanu ili je negde sakrio. Zbog svega toga sumnjaju da je reč o osveti zatvorenika koji iz revolta kažnjavaju Rastino nadobudno ponašanje zvezde i činjenicu da se od samog starta postavlja kao da je iznad svih koji su unutra. To što nije pokušao čak ni da se sprijatelji s nekim je već počelo da mu se obija o glavu - zaključuje izvor za „Alo!“.Podsećanja radi, pevač Stefan Đurić Rasta je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina skanka, a sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. On se tereti za krivično delo nedozvoljene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i određen mu je pritvor od mesec dana.


Izvor: Alo

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.