ZA BUJNIJE POPRSJE: Trikovi za uvećanje grudi! (VIDEO)


Objavljeno: 2019-12-18 10:27Iako će se neke žene prvo odlučiti za estetski zahvat da bi dobile veće grudi nego što im je podarila majka priroda, veliki deo ipak traži manje radikalna rešenja.


Foto: Kako trenutno uvećati grudi?

Grudi je moguće vizuelno povećati uz nekoliko trikova koji će pomoći svakoj ženi, a jednostavni su i ne zahtevaju mnogo truda.

 

Donosimo vam 4 saveta uz pomoć kojih ćete imati, bar naizgled, bujnije poprsje.

 

Pravi grudnjak

 

Pravi grudnjak može učiniti čuda kada su male grudi u pitanju. Na raspolaganju vam je mnogo grudnjaka s push up umecima koje daju volumen vašem poprsju I tako vizuelno povećavaju grudi.

 

Pravilan odabir odeće

 

Jednostavan način da vam grudi izgledaju veće je da nosite haljine ili košulje koje imaju uzorak oko poprsja. Printovi s vodoravnim prugama automatski daju utisak da imate veće grudi. Slično tome i majice ili haljine s detaljima ili nekim drugim teksturama oko poprsja su super rešenje.

 

Nakit

 

Slično kao i odeća sa printom oko poprsja, tako I nakit oko vrata vizuelno povećava grudi. Duge ogrlice, posebno one s privescima na lancu prirodno padaju između grudi i stvaraju iluziju većih grudi zbog načina na koji padaju.

 

Konturisanje

 

Konturisanje grudi vam možda zvuči suludo, ali je najbolje rešenje za otvorene haljine ili košulje.U videu pogledajte kako pravilno konturisati grudi i dati im vizuelno veći volumen:

 


Izvor: KrstaricaCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.