Voli da bude gola, letovala je na...


Objavljeno: 2019-12-02 12:57Glumica je ovo leto provela na nudističkoj plaži na Adi Bojani, ali je rekla, da tamo više neće ići iz samo jednog razloga - paparaca.


Foto: Sloboda Mićalović

- Bila sam na nudističkoj plaži, tu se osećam najslobodnije. Volim to! Nažalost, više ne idem tamo - rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Među nama".

 

Kako je glumica postala poznata i van regiona zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", u kome je igrala sa italijanskom glumačkom zvezdom Monikom Beluči, sada posebno pazi da je ne uslikaju nagu.

 

Njih dve su postale toliko bliske da su nastavile druženje i posle premijere filma 2016. godine. Tako je nedavno Sloboda sa suprugom Vojinom Ćetkovićem bila gost u Monikinoj kući u Parizu, gde je upoznala njenog partnera, modela Nikolasa Lefevra, koji je od Belučijeve mlađi 18 godina.

 

- Dok sam bila u Parizu sa Vojinom, pozvala sam Moniku. Čisto da joj javim da sam tu. Ona nas je odmah pozvala kod nje kući. Nismo se videli u kafiću ili restoranu, već u njenom domu. Baš je divna žena - rekla je glumica i dodala da joj mnogi ne veruju da je bliska prijateljica sa Belučijevom.

 

- Baš je blesava situacija kada mi Monika pošalje poruku dok sam u društvu. Kad vide ko mi piše, bude im čudno. Nas dve se ne čujemo svaki dan, ali obavezno bar jednom mesečno - rekla je Sloboda Mićalović.

 

Monika i Sloboda (Profimedia)


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.