Verila se Paris Hilton


Objavljeno: 2018-01-15 21:33:00Američki glumac Chris Zylka verio je Paris Hilton tokom novogodišnjeg vikenda, koji su proveli u čuvenom skijalištu u Aspenu.


Foto: Instagram

 

Pre nego što je podelila vest sa svetom, glasine su se proširile društvenim mrežama, a potom je i bogata naslednica lepe vesti potvrdila američkim medijima.

 

 

“Presrećna sam što sam verena za ljubav mog života i mog najboljeg prijatelja. Nikada nisam bila ovoliko srećna, sigurna i voljena. On je stvoren za mene u svakom pogledu i pokazao mi je da bajke zaista postoje,” rekla je Paris, dok je i njen verenik imao samo lepe reči za nju i njihov odnos.

 

 

“Paris je najlepša i najdivnija žena, spolja i iznutra. Ja sam najsrećniji muškarac jer ću oženiti devojku iz snova,” rekao je glumac, najpoznatiji po ulozi u HBO seriji Ostavljeni. “Jedva čekam da ostatak života provedemo zajedno.

 

 

 “Tresla sam se dok mi je stavljao prsten – zaista je najlepši koji sam ikada videla. Bila sam uzbuđena i iznenađena, ali sam odmah rekla da!” Glumac je Paris poklonio prsten čuvenog juvelira Michaela Greena, koji često dizajnira za zvezde, a ovaj ima 22 karata i vredi oko 2 miliona dolara.

 

 


Izvor: Tračara
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.