VIKI: Zbog NJE napuštam Grand!


Objavljeno: 2018-03-10 10:30:00Pevačica ljuta zbog uvreda koje joj upućuje Jelena na svakom snimanju, pa je tražila od čelnika produkcije da je zaštite ili će morati da joj nađu zamenu u žiriju sledeće sezone


Foto: Violeta Miljković Viki

 

Viki Miljković više neće da toleriše prozivke koje joj u svakoj emisiji „Zvezde Granda“ upućuje Jelena Karleuša, pa je zapretila da će napustiti žiri!

 

Pevačica je i ranije pričala o tome kako joj se ne dopada tretman koji ima u najpopularnijem muzičkom šou-programu, da je često na meti svoje koleginice i kritika ostalih članova žirija i da sve manje ima živaca za to.

 

Pred kraj prošle sezone ona se pomirila sa svojom ljutom rivalkom Jelenom i tada su jedna drugoj javno uputile reči hvale i komplimente. Međutim, već na prvim snimanjima „Zvezda Granda“, koja su počela u septembru 2017, njih dve su ponovo zaratile. Najgore je bilo u poslednje tri emisije, kada je Karleuša nekoliko puta brutalno izvređala Viki, a u tome je imala podršku Ane Bekute, Marije Šerifović i Ace Lukasa. Miljkovićeva nije htela pred kamerama da pokaže slabost, naprotiv, odgovorila je na svaku njihovu uvredu.

 

Ali je zato pre nekoliko dana obavila razgovor s direktorom „Granda“ Sašom Popovićem i požalila mu se na kolege iz žirija. Kako saznajemo od izvora iz produkcije, pevačica je Popoviću rekla da je Jelena prešla svaku granicu pristojnog ponašanja, da više nije spremna da trpi uvrede na račun svog izgleda, da joj je dosta maltretiranja, kao i da zbog svega toga nema nameru da učestvuje u narednoj sezoni tog muzičkog takmičenja.

 

 

Saša nije shvatio ozbiljno ono što mu je Viki rekla, računajući da će se predomisliti do septembra i da će se sigurno pomiriti s Karleušom kao i prošli put. Ukoliko Miljkovićeva ne bude odustala od onoga što saopštila direktoru „Granda“, on će obaviti i razgovor s Jelenom i tako pokušati da pomiri dve zavađene strane.

 

Jedan od traumatičnih događaja za Viki bio je u maju prošle godine. Ona je dostojanstveno istrpela Jelenine i Lukasove prozivke, ali je u pauzi snima otrčala u bekstejdž. Tamo su je organizatori zatekli uplakanu, brisala je suze kad ih videla, govoreći da je samo popravljala šminku.

 

Pozvali smo Viki Miljković, ali je njen telefon bo nedostupna, a juče nam nisu odgovarali ni iz njene PR službe.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.