VIDEO: Kad mačka ostane nasamo sa toalet papirom!


Objavljeno: 2019-04-29 21:16:00Ako ste ikad ostavili mačku samu s toalet papirom, verovatno ste na prilično neprijatan način saznali da to nije dobra ideja


Foto: Screenshot

 

MAČKE vole nekoliko stvari u životu - da bacaju stvari, grebu omiljeni kauč svog vlasnika i ... toalet papir. Zapravo, maca Pusik ga toliko voli da su vlasnici rešili da je iznenade sa 100 rolni razbacanih po celoj dnevnoj sobi, a dobra stvar je ta što su u sobu postavili i kamere...

 

Ako ste ikad ostavili mačku samu s toalet papirom, verovatno ste na prilično neprijatan način saznali da to nije dobra ideja.

 

Mačke se toalet papirom igraju iz nekoliko razloga - rođeni su lovci i u prirodi im je da se zabavljaju na način koji to uključuje.

 

Iako je mnogim vlasnicima zanimljivo da gledaju svoje ljubimce u igri, mnogi ne vole haos koji ostane nakon toga. Ipak, bračni par iz Belorusije odlučio je da iznenadi svoju ljubimicu Pusik i priušti joj nezapamćenu zabavu.

 

Naime, oni su kupili oko 100 rolni toalet papira i razbacali ga po sobi, a kako je Pusik reagovala, pogledajte u videu koji je za kratko vreme postao viralan:

 


Izvor: Novosti
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.