Uz meso, sir i jaja smršala 61 kilogram


Objavljeno: 2017-12-12 21:28:00Amerikanka Keli Hogan imala je čak 118 kilograma, a da bi smršala svoju ishranu je svela na samo tri namirnice. Ona je potpuno izbacila sve ugljene hidrate iz ishrane. Na taj način trostruka mama je vratila devojačku liniju.


Foto: YouTube screenshot

 

Tek kada je ishranu svela na meso, sir i jaja uspela je da "steše" na 61 kilogram. Sličan režim ishrane prenela je i na svoju decu, staru 5 i 3 godine i bebu od 8 meseci. Deci je na meni dodala još voće i povrće.

 

 

 

"Imala sam odnos prema ugljenim hidratima, pecivu, slatkišima kao prema drogi. To me je uništilo. Bilo mi je lakše da ih potpuno izbacim nego da se ograničim na određenu količinu. Sada nemam čak ni želju za slatkišima", rekla je.

 

 

 

 

Keli sa kilogramima kuburi još od srednje škole. Dijete pre ove nisu dale rezultate. A onda je 2005. godine imala 118 kilograma i počela je da ima zdravstvenih problema. Ciklus joj se poremetio, bilo je naznak ada neće moći da ima decu.

Doktor joj je rekao da mora da smrša kako bi njeni zdravstveni problemi nestali. Nakon godinu dana strogog držanja smršala je skoro 50 kilograma, i ukupno zdravlje joj se poboljšalo. Sada je srećna i zdrava mama.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.