Uskoro novi Samsung Galaxy S9!


Objavljeno: 2018-01-11 21:14:00Kompanija Samsung će svoj najnoviji flegšip model Galaxy S9 predstaviti krajem sledećeg meseca na sajmu Mobile World Congress u Barseloni.


Foto: Samsung

Kompanija Samsung će svoj najnoviji flegšip model Galaxy S9 predstaviti krajem sledećeg meseca na sajmu Mobile World Congress u Barseloni. Tu informaciju potvrdio je šef Samsungovog odeljenja za pametne telefone Di-Džej Koh tokom sajma Consumer Electronics Show u Las Vegasu. On, međutim nije saopštio tačan datum kada će Galaxy S9 biti predstavljen.

 

Samsung Galaxy S9 (a verovatno i S9 Plus) naslednici su sadašnjih modela S8 i S8 Plus, koji su predstavljeni na posebnom događaju u Njujorku u martu prošle godine. Oba modela naišla na dobar prijem, a korisnici su posebno hvalili njihov dizajn i kamere odličnog kvaliteta.

Mnoge pojedinosti o novim modelima još uvek nisu poznate, iako se ne očekuju neke radikalnije promene u odnosu na S8 modele. Prema Kohovim rečima, Samsung tokom ove godine planira da na tržište izbaci i sklopivi, tačnije savitljivi, model pametnog telefona, iako još uvek nije sasvim jasno šta bi to tačno trebalo da znači.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.