Udaje se Rada Manojlović!


Objavljeno: 2016-07-31 21:49:00Nakon što je regionom odjeknula vijest da se srbijanska pjevačica Rada Manojlović udaje, jer je isprobala vjenčanicu u jednom salonu, uveliko se priča da je njen izabranik pobjednik devete sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Haris Berković iz Gradačca.


Foto: Internet

Kako saznajemo, neki Harisovi prijatelji pričaju kako mu je Rada postala centar svijeta te je stoga promijenio i broj telefona. Šta se zaista dešava u životu mladog i atraktivnog pjevača za „Dnevni avaz“ otkrio je njegov otac Mirsad Berković.

 

- Promijenio je broj telefona, ali to je bilo prije ovih dešavanja. Na Facebook profilu broj mu je bio javan pa su ga zvali fanovi, zbog obaveza i posla nije mogao više da se javlja pa je odlučio promijeniti broj – govori nam Berković. Iako se ranije špekuliralo da je Mirsad protiv Harisove veze s Radom, čini se da se situacija promijenila. Kako nam je rekao, Rada je „super cura, draga i otvorena“.

 

- Upoznao sam je još kad se Haris takmičio u „Zvezdama Granda“ i nema onaj stav nedodirljive ličnosti. Trenutno javnost bruji o njihovom odnosu, a u pitanju je nastavak zajedničkog rada, ali normalno je da su se i zaljubili. Znamo kakvo je danas vrijeme, sve se spontano dešava – pojašnjava Harisov otac.  Dodaje da se priča i piše i više nego što treba, jer njih dvoje je snimilo duet i ima zajedničke nastupe, pa je i logično da dosta vremena provode zajedno. Na naše pitanje je li istina da se Haris ženi Radom i može li je zamisliti kao svoju snahu, Mirsad se nasmijao rekavši:

 

- Snaha! Znate, u životu nikad ne reci nikad. Mogao bih je zamisliti kao svoju snahu, zašto ne, nije neka aždaha. Koliko znam i koliko sam upućen, još neće biti vjenčanja. A to što je Rada boravila u salonu vjenčanica može biti i poslovno – kazao je Mirsad Berković. Navode da se Haris uselio u Radin stan na beogradskom Vračaru,  Mirsad ne negira.

 

- Haris većinu vremena provodi u Beogradu i svaki slobodan trenutak koristi da provede s Radom, ode kod nje ili ona dođe kod njega. Mi ostali hvatamo ga kad nije u studiju – iskren je Berković i dodaje da najmanje boravi u rodnom Gradačcu.


Izvor: Dnevni avaz
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.