U sedam dana dva puta dobio milion dolara na lutriji!


Objavljeno: 2018-05-15 15:53:00Stanovnik Sidneja osvojio je dobitak na australijskoj lutriji dva puta za manje od sedam dana, što mu je donelo ukupno oko dva miliona američkih dolara...


Foto: Nezavisne

Muškarac iz naselja Bondi, u četrdesetiim godinama, čiji identitet nije objavljen, prvo je dobio 1,020,487 australijskih dolara u ponedeljak, 7. maja, a potom još 1,457,834. australijskih dolara u subotu, 12. maja. Što je ukupan iznos od 2,478,321 dolara.

 

"Nisam verovao šta se događa. Šanse da dobijete dva puta u tako kratkom periodu mora da su nepostojeće. Voleo bih da imam nekakav savet za ostale o tome kako da dobiju na lutriji, ali nemam " rekao je ovaj čovek. Na pitanje šta će uraditi sa novcem, odgovorio je da "neće postupati glupo".

 

On planira ulaganja u nekretnine u Sidneju, kupovinu novog automobila i odmor u Honoluluu, za koji kaže da se "podrazumijeva".

 

Organizatori lutrije nisu mogli da procene kolike su šanse za dva dobitka u sedam dana, a verovatnoća da se to desi jednom je jedan prema 1,845 miliona.

 

U lutriji kažu da im nije poznat primer da je neko dobio dva puta u tako kratkom periodu.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.