U Hrvatskoj lopovi ukrali celu kuću!


Objavljeno: 2018-12-20 15:49:00Bizarnu prijavu ovih dana primili su koprivnički policajci kojima je vlasnik imanja u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio da mu je nestala (ukradena) kuća...


Foto: ilustracija

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali gotovo dovršena, rasklopljena je gotovo do temelja, piše portal Podravski.hr.

Lopovi su, prema navodima vlasnika, za nekoliko dana odvojili i odneli ceo krov sa crepom, kao i delove zidova od drvene građe, a šteta se procenjuje na oko 1.400 evra (destak hiljada kuna).

 

Komšija s levem strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se događa u susednom dvorištu. Sam nije hteo ništa izjavljivati, samo je rekao kako ni s kim ne želi imati posla. Drugih komšija nije bilo kod kuće, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.

 

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao sa partnerom ili mu ostao dužan i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću.

 

Koprivnički policajci proveravaju da li te glasine imaju veze s istinom.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.