Tužio djevojku zbog herpesa nakon poljupca!


Objavljeno: 2020-06-27 11:12Martin Ashley Conway, iz Londona tvrdi da je bio traumatizovan nakon romantičnog sastanka na koji je otišao prošle godine. Nakon što je na sajtu Meetup upoznao ženu koju je poznavao kao Jovanna Lovelace, Conway tvrdi da su otišli ​​na romantični sastanak, te nedugo zatim oni s use poljubili.


Foto: Tužba zbog herpesa nakon poljupca!

Umesto da to bude da bude dobar znak za mnoge druge dobre stvari, poljubac se pokazao kao početak noćne more za instruktora fitnesa Martina.

 

Nekoliko dana nakon sastanka, Martin je počeo da razvija simptome nalik gripu i infekcije (čireva) na ustima, što je jelo činilo teškim i bolnim. Nakon upućivanja u bolnicu, njemu je dijagnostifikovan " herpes simpleks virus "Nekoliko dana nakon prvotne dijagnoze, Conway je doživeo napad panike nakon što je video da se razvija više čireva od jednog na ustima, uprkos tome što je uzimao propisane lekove. Kako on tvrdi to ga je stanje nateralo da padne u depresiju zbog koje je morao da izdrži nekoliko nedelja da nenapuštanja svog doma.

 

Martin tvrdi da je dobijanje virusa herpes simpleksa traumatiziralo njegovo iskustvo na više načina. Stigma i bol zbog samoga virusa imali su ozbiljne psihološke posledice na njega kao osobu plus što je uslovilo da nije mogao voziti bicikl, jer se brinuo da znoj i stres mogu izazvati proširenje infekcije .Čak je spomenuo da ga je virus ostavio ranjivim na "retko, ali razorno“ stanje koje se naziva sporadični encefalitis. 45-godišnji muškarac je na kraju odlučio da tuži devojku sa sastanka za ogromnih 136.328 funti. ( ili oko 150.000 evra!)

 

"Bio sam uznemiren, ljut i vrlo zbunjen. Želeo sam pravdu i tada sam odlučio da želim da podnesem pravni postupak protiv devojke zbog bolesti koju mi je zadala “, rekao je Martin Ashley Conway,."Kao nositelj herpesa (herpetik), devojka je imala moralno-etičku i zakonsku dužnost da me upozori na rizike kojima ću biti izložen, smatrajući da je zarazna priroda herpesa. Na kraju nisam bio obavešten uopšte o tome"

 

Ovaj ogormni iznos koji traži kao kompenzaciju uključuje više od 100.000 funti za terapije na koje će ići do 79. godine kao i prihod koji je izgubio zbog bolesti, ali i osiguranje za slučaj budućih izbijanja herpesa.

 

Za sada nema detalja o sudskom postupku osim da će sudski proces započeti krajem godine a koji je predat pred sud u februaru mesecu ove godine.


Izvor: zanimljivostidana.comCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.