Traži mu 200000€ kamate!


Objavljeno: 2020-11-24 11:46Čini se da folk zvezda Aca Lukas ne može da pronađe mir u 2020! Uprkos činjenici da radi na novom albumu, koji će sudeći po onome što je nedavno izjavio na pres konferenciji biti jedan od najboljih u njegovoj karijeri, oko Lukasa se u poslednje vreme dešavaju samo skandali!


Foto: Saša Popović

Napadaju ga, vređaju i na sve moguće načine pokušavaju da ga diskredituju, međutim, to im nikako ne polazi za rukom. Poput Feniksa, najveća muška muzička zvezda se uvek podigne iz pepela!

Ovog puta, poput bombe u domaćim medijima odjeknula je priča da Aca Lukas duguje ozbiljnu sumu Saši Popoviću, nekadašnjem direktoru „Grand produkcije“.Spekuliše se da se radi o pola miliona evra, koliko je folker dobio od Popovića kako bi vratio dugove u koje je zapao 2016.
Naime, sve stvari koje Lukas ima u svom stanu, kao i sam stan, navodno se vode na ime Saše Popovića, pa samim tim izvršitelji koju su pre mesec dana došli da popisuju stvari zbog takođe navodnog duga koji Lukas ima prema kontroverznom Dejanu Popoviću Tigru to nisu mogli da učine.Kako „Alo!“ saznaje, ova priča je samo donekle istinita, a kako tvrdi naš izvor, Aca duguje Saši još 120.000 evra, što je zapravo jedan deo kamate koju mu je Popović tražio kada je Lukas od njega pozajmio 500.000 evra!- Saša je Lukasu pozajmio pola miliona evra kada je imao veće finansijske probleme i to Aca nikada nije krio. S druge strane, folker nije želeo da priča da je potpisivanjem ugovora sa Popovićem o povratu novca u periodu od tri godine morao da mu vrati 40 odsto kamate na celokupan iznos, što je još 200.000 evra - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:- Lukas je do sada vratio 580.000 evra i ostao je dug od 120.000 evra, koje bi folker svakako vratio, jer on nikada nikome nije ostao dužan i uvek je ispunjavao svoja obaveze. To što je tada imao finansijske probleme dovelo je do toga da potpiše kamataški ugovor sa Popovićem - kaže naš izvor.Kako bismo proverili tačnost informacija, pokušali smo da kontaktiramo sa folk zvezdom, međutim, Lukas je bio nedostupan do zaključenja broja. S druge strane, njegov menadžer Saša Mirković bio je voljan da otkrije detalje ugovora koji je Lukas imao sa Popovićem.
- Tačna je vaša informacija da je Lukas 2016. potpisao ugovor sa Sašom o pozajmici od pola miliona evra, ali isto tako je po tom ugovoru bio dužan da mu za tri godine vrati 700.000 evra. Jasno vam je da je u pitanju klasična kamata. Aca je vratio 580.000, a ostalo je još 120.000 evra duga - rekao je Mirković.


Izvor: AloCopyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.