Tragedija u porodici Milića Vukašinovića


Objavljeno: 2018-07-25 09:26:00Maja Avdibegović (35), kćerka Milića Vukašinovića, bivšeg bubnjara „Bijelog dugmeta“ i frontmena „Vatrenog poljupca“, u sarajevskom naselju Jezero sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo.


Foto: Maja i Milić

 

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, kćerku "doktora" za rokenrol mrtvu je pronašla drugarica, koja je odmah pozvala Hitnu pomoć i policiju, ali Maji, nažalost, nije bilo spasa.

 

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerovatnije, predoziranje narkoticima ili lijekovima.

 

Inače, Maja je 1. juna ove godine, takođe, pokušala izvršiti samoubistvo, kada je žiletom prerezala vene u kupatilu. Tada je spašena pravovremenom reakcijom ekipe Hitne pomoći iako je poprilično iskrvarila te je prevezena na Psihijatrijsku kliniku, gdje je bila podvrgnuta određenim tretmanima.

 

Popularni muzičar i njegova kćerka, sudeći prema njenim medijskim istupima nakon pokušaja samoubistva u junu, nisu bili u dobrim odnosima. Maja je prije ovoga dva puta dizala ruku na sebe, a za svoje stanje krivila je, sudeći prema njenim medijskim izjavama, oca Milića.

 

Poznati rok-muzičar je Maju dobio u prvom braku sa suprugom Verom, a trenutno živi u Beogradu. Inače, Maja se dugo godina borila s ovisnosti o narkoticima.


Izvor: NN
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.