Ti si moj omiljeni Ciga !


Objavljeno: 2018-01-05 15:33:00Nakon što je Siniša Mihajlović dobio otkaz u sportskom klubu Torino, njegova supruga mu je uputila reči podrške.


Foto: YouTube screenshot

Posle poraza Torina od Juventusa sa 2:0 u Kupu Italije, trener fudbalskog kluba je dobio otkaz, ali i veliki broj kritika upućenih uglavnog od strane protivničkih fanova. Mnogi su ga čak nazvali "Ciganinom", a na te reči nije ostala njegova lepa surpuga Arijana koja je stala u zaštitu Siniše.

 

 

Naime, Arijana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, uz koju je napisala jaku poruku svim ljudima koji su ga osudili. "Iako to zapravo nisi... Stajem ispred mase koja misli da rođenje u Srbiji znači i biti Ciganin... A kako nemam ništa protiv njih, kažem: Ti si moj omiljeni Ciga!", poručila je supruga Siniše Mihajlovića.

 

 

 

Inače, ovaj skladan srpsko-italijanski par je u braku već 22 godine i imaju petoro dece. Atraktivna Italijanka je zarad sreće sa svojim izabranikom zapostavila karijeru voditeljke i posvetila se porodičnom životu u kojem i te kako uživa. Danas, u petoj deceniji i dalje oduševljava izgledom.

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.